Knallstart for Anni under åpningshelga

Ringebus nye restaurant var fullsatt sist lørdag, og innehaver Anni Byskov er storfornøyd med åpningen.

Anni Byskov har fått en knallstart på spisestedet sitt. Her sammen med Petter Syrtén og Marcus Bekkemellem. I bakgrunnen Tollef Sundby.Foto: Ole Magnus Røen

Over 300 var innom den nye restauranten i Ringebu i helga.Foto: Ole Magnus Røen

Nyheter

Tilbakemeldinger og respons levner ingen tvil: Annis Spisested har blitt en suksess, bare en uke etter den offisielle åpningen. En privat gjennomkjøring og et lukket selskap var unnagjort før «ilddåpen» sist lørdag. Da sto Ringebus egen sangfugl Randi Marie på scenen, mens gjestene fylte de 70 sitteplassene. Og ut fra smatting og blide fjes konkluderer vi med at her var det kvalitetsmat på tallerkenene.


13 kommunebilar gjev 14 tonn mindre co2-utslepp

Sparar miljø og budsjett

Ringebu kommune har bytt ut alle bilane i heimetenesta med ladbare bilar. Med det sparar kommunen både budsjett og miljø.

 

- Flinke medarbeidere

Anni selv var i aksjon på kjøkkenet, og hadde knapt nok tid til fotografering og en liten prat. Men blid og fornøyd var hun, der hun klargjorde nye, fristende retter.

– Og så har jeg så flinke medarbeidere, smilte hun og tok et godt tak rundt kokk Peter Syrtén og lærling Marcus Bekkemellem.

Over 300 besøkte restauranten i løpet av hele helga, opplyser Anni til Dølen.


Skal det vera ein hoppbakke?

Om du tenkjer stort i julegavehandelen i år, har du moglegheit til å slå til med ein hoppbakke.