Fron sikret seg viktige tre poeng hjemme mot Vågå fredag kveld. I nest siste serierunde vant de 3-2 over norddølene, etter en solid førsteomgang.

Første mål kom i det 19. minutt ved en heading av Justesse Gabrielsen etter et godt slått frispark. Minuttet etter oppsto en nesten identisk situasjon. Frisparket ble slått inn fra venstre, og høyest i lufta raget Roger Langrekken som satte inn 2-0 for vertene.

Fron satte også inn en tredje skåring før pause. I det 42. minutt fyrte Emil R. Haugen av et skudd fra utenfor 16-meteren, utagbart for Vågås målvakt.

Skikkelig i kjelleren

Om Fron hadde godt tak på første halvdel, kom bortelaget sterkt tilbake de neste 45. De reduserte først til 3-1, mens den andre reduseringa kom ved Chris Løften til 3-2, som også ble sluttresultatet.

- Vi var det beste laget i første omgang, mens Vågå presset fryktelig i andre. Vi hadde tre hundreprosentsjanser i andre omgang, og burde avgjort på stillinga 3-1, men slik gikk det ikke, sier trener for Fron, Magne Nedrebø, som likevel kunne puste lettet ut.

Dette var en viktig seier for laget, konstaterer han.

- Vi håper å avslutte sesongen med seier mot Snertingdal søndag, og da kan vi klatre opp til sjetteplass på tabellen. Totalt sett var dette en jevnt kamp, men vi hadde noen gode, unge gutter hos oss i dag, som gikk skikkelig i kjelleren og bidro til en fortjent seier, sier Nedrebø.