- Noen tilfeldigheter gjorde at jeg fikk muligheten til å leie lokaler på Lillehammer. Den sjansen måtte jeg bare ta, smiler en entusiastisk Anne Marie Olstad.

Fra før driver hun butikken "For deg og meg" i Nedregate på Vinstra, og nå tar hun sats og etablerer seg i Storgata på Lillehammer.

- Jeg ser på Lillehammer som en svært spennende by, og jeg har tro på at jeg kan tilføre noe nytt med min butikk, blant annet selger jeg merker de ikke har i byen fra før. Konseptet blir det samme som på Vinstra, med klær, sko og interiør, men i litt mindre lokaler, forteller Olstad.

En trivelig atmosfære

Butikken blir på ca. 100 kvadratmeter og har adresse Storgata 41. Olstad har utlyst to stillinger, og har, i god tid før fristen, fått inn mange søknader.

- Det har vært en voldsom respons, og jeg gleder meg til å gå i gang med søknadsbunken, sier hun.

- Hvor mye blir du sjøl å se i butikken?

- Jeg tenker at jeg skal være på Lillehammer én til to dager i uka, for jeg trenger å bli kjent med både byen og kundene. Vegen får bli til mens vi går, men mitt hovedvirke blir på Vinstra. Så blir det viktig å ta med den trivelige atmosfæren vi har på Vinstra til Lillehammer.

Lokalene Olstad skal inn i er relativt nyoppussa, så det er kun den siste personlige finishen som gjenstår, før butikken skal innredes.

- Dette er kjempepennende, og jeg håper det blir bra, sier Olstad, som åpner dørene til butikken siste helga i november.