- Vi holder faktisk på å bli utsolgt. Det er helt hinsides, er kommentaren fra en nærmest litt satt ut festivalsjef Ole Jakob Grauphaugen torsdag morgen.

For klokka 10.00 torsdag ble festivalpassene for musikkfestivalen på Kvamsfjellet lagt ut for salg. Etter kun én time var det igjen kun 400 billetter.

- Vi har totalt lagt ut 2300 helgepass. Sjøl om også billettene framfor årets festival gikk bra unna, er dette rekord for oss. Vi kan risikere å bli utsolgt på første dag, sier Grauphaugen.

- Og det før noen av artistene er lansert?

- Ja, og det er jo tydelig at folk har trua på oss når så mange kjøper før artistlista er lagt ut. Nå vil det komme navn om ikke så mange dagene, røper festivalsjefen.

God overraskelse

Arrangørene ved Grauphaugen og Pål Torsgård ønsker å fortsette å bygge festivalen ved Rondablikk rundt samme profilen som i år. Det satses på en god miks av kjente nasjonale headlinere, lokale band og nye fremadstormende band.

- Når det gjelder artister, tror jeg folk vil få seg en god overraskelse. Jeg tror at de som har deltatt på de forrige festivalene, også vil trives der til neste år, sier Grauphaugen.

Senere på dagen torsdag ble det klart at neste års Rondastk er utsolgt - 2300 pass var da solgt på ti timer.

deLillos var ett av årets trekkplaster. Snart slippes artister for 2017. Foto: Guro Vollen