Heimebane: I fjor spilte Highasakite for 1500 på Rudi gard i forbindelse med jubileet til Gudbrandsdal Energi. Fredag kommer en ny singel fra gruppa med sterke røtter i Midtdalen.
      (Foto: Guro Vollen/arkiv)

Heimebane: I fjor spilte Highasakite for 1500 på Rudi gard i forbindelse med jubileet til Gudbrandsdal Energi. Fredag kommer en ny singel fra gruppa med sterke røtter i Midtdalen.Foto: Guro Vollen/arkiv

Highasakite med ny singel

Samarbeid med stjerneprodusenter

Øystein Skar's Highasakite er fredag ute med ny singel, laget i samarbeid med den norske produsentduoen Stargate, som har produsert for artister som Beyoncé, Coldplay og Rihanna.

Highasakite, med vinstragutt Skar og skjåkværTrond Bersu, begge med bakgrunn fra musikklinja på Vinstra, har allerede oppnådd en del milepæler. Som å selge ut Oslo Spektrum, opptre på Nobel Fredspriskonsert og inneha sammenhengende VG-listeoppføring i 94 uker, med albumet «Silent Treatment».


GE 100 år:

Elektrisk feiring med Highasakite

Gudbrandsdal Energi kunne tappa tusenvis med kilowatt frå dei 1500 publikummarane som såg Highasakite på Rudi i går.


Mikset av Grammy-vinner

Sist vi hørte fra Highasakite hadde de laget den nye hymnen til Eliteserien.

- Highasakite når en ny milepæl ved å slippe singelen «5 Million Miles» fredag. Låta er et samarbeid med Stargate, og er mikset av Grammy-vinneren Miles Walker. «5 Million Miles» markerer et skille fra Highasakites forrige album «Camp Echo», med et tydeligere pop-uttrykk enn tidligere, i følge pressemelding fra managementet torsdag.

  Vokalist Ingrid Helene Håvik forteller at hun er svært fornøyd med samarbeidet med Stargate, og at det var spennende å arbeide med produksjonsgigantene, som blant annet er kjent for å ha jobbet med artister som Beyoncé, Sia, Coldplay og Rihanna.

-Jeg er så utrolig stolt og glad for dette samarbeidet. Det er helt fantastisk å få muligheten til å jobbe med Stargate. Jeg håper folk liker den og vil sette den på igjen og igjen, sier Ingrid.

Highasakite spiller en rekke konserter denne sommeren, og avslutter «Camp Echo»-turneen for et utsolgt telt i Dødens Dal under UKA i Trondheim 12. oktober.

Meir å lese på Dølen:
 
Pop Vokalist Ingrid Helene Håvik håper folk vil sette den nye singelen på igjen og igjen.
      (Foto: Pressebilde)

Pop Vokalist Ingrid Helene Håvik håper folk vil sette den nye singelen på igjen og igjen.Foto: Pressebilde

Blir lese nå: