Og dette gjør de for å få plass til flere folk som skal ansettes de neste åra.

- Vi skal ansette et par personer hvert år de neste tre åra og trenger mer kontorplass.  Det strømmer på med med jobber og oppdrag. Etterspørselen av våre it-tjenester er meget stor, sier daglig leder, Lars Tungen.

Stor it-pågang

Vi skal ikke gå oss vill i detaljer med hva slags it-tjeneste Abaris Consulting tilbyr, men kort sagt samler de inn alle slags datastrømmer som de utnytter til effektivisering, digitalisering og fornying over hele "datafjøla" - apper er de også kjent for å utvikle.

- Norge går bra, og da går det bra for oss som henger med i digitaliseringens tidsalder. Nå er vi ti ansatte på Kvam og to i Halden. Flere kommer hit til Kvam, men lokalene nå er rett og slett for små.

Seks nye kontorer

Dagens Abaris-lokaler er de gamle lokalene til Sparebanken i Kvam. Nå rives de gamle bankboksene, og safen likeså. Det blir til ett kontor.

- Til sammen blir det seks nye kontorer, og fem av dem i ett nybygg på rundt 100 kvadratmeter. Da skal vi ha plass nok folk i noen år framover, i alle fall, forteller Tungen.

Det er Nordbohus som står for nybygget som skal være ferdig til 1. september, og prislappen er oppunder tre millioner kroner.

Skisse av eksisterende, samt nybygg til Abaris Consulting.