Emil fikk en god start på skiskytterkarrieren

Det vakte oppsikt da Emil Nyeng i vår valgte konvertere fra langrenn til skiskyting.

GEVÆR PÅ RYGGEN: Emil Nyeng fikk en god start i sin nye idrett i Blink-festivalen. Nå venter en tre uker lang samling i Frankrike.  

Nyheter

Det er ikke mange langrennsløpere på hans nivå som har gjort det de siste årene. Skiskytterdebuten var oppsiktsvekkende bra. For 27-åringen viste liten respekt for garvede konkurrenter i Blink-festivalen. Han gikk videre fra kvartfinalen, men ble slått ut i seminfinalen.


Går for sammenlagtseier

Skiløperen Emil Nyeng fra Ringebu, går for sammenlagseieren i NM på ski.

 

En god start

Emil innrømmer at spenningsnivået var høyere enn det noen gang har vært i konkurransesammenheng da han varmet opp og gjorde seg klar for å debutere i sin nye idrett. Pulsen ble ikke akkurat lavere da han så seg rundt og oppdaget at det stort sett var landslags og mesterskapsløpere som stilte. Nyeng innrømmer at det var vanskelig å fokusere på det han skulle der og da.