Det var smått med premierenerver å spore under premieren av Vinstrarevyen "Oss fe sjå", men det oste av spilleglede på scenen.

Variert meny

Vinstrarevyen holdt det gående i to og en halv time inkludert en 20 minutteres pause mellom de to aktene. Tida gikk fort, og det tyder på få daupunkter. Da er det ikke dermed sagt at de har et tempo over alle støvelskaft stappfulle med humor og gullkorn, men de har en variert meny.  En revymeny som spenner fra verbale sleivspark til musikalske hyllester. Det gir både skuespillere og orkester et ekstra spillerom som smitter over på publikum. Og publikum hang seg på  både med latter og taktfulle klappsalver - det være seg etter et teateralsk blinkskudd eller en musikalsk innertier. Musikalske innslag med god tekst og drivende melodier, vil alltid være bedre enn en "truseskjets" med et ullent poeng. Det vet den erfarne og sangglade gjengen bak Vinstrarevyen, og de leverer deretter.

Humor som svir

Vinstrarevyen ga først og fremst publikum et tilbakeblikk på det som har preget nyhetsbildet lokalt det siste året, og det med en humoristisk snert som kanskje svir litt i kommunale ganger, på Kvam og i vegvesenets rigg på Ringebu. Med andre ord: BINGO! Ellers får vi også den tradisjonelle dose med nostalgi,  gamlehjemshumor og det tankevekkende.

- Detta va skikkelig artig det, sa Jan Støe og Bjørn Heide som hadde tatt sete bak Dølens usendte. Og den uttalelsen stiller nok brorparten av premierepublikummet seg bak.