Det var slik de endte opp med å ta over som drivere på Hotell Rondablikk.

- Vi faltpldask for Rondane og det hyggelige folket i Kvam. Vi dro opp på nytt for å besøke hotellet, sammen med mormor, som også fant stedet fortryllende, forteller paret, som slik starta på drømmen om å bo på et fint sted og være med på å drive hotell.

Det var onsdag denne uka pressemeldinga kom om at Hilde Sønsteli, som er daglig leder i dag, ønsker å flytte tilbake til Oslo, og at nye drivere tar over fra 1. juni.

Flytter permanent

Mormor Sonja Brannvoll har allerede tatt turen opp til hotellet, for å drive sammen med barnebarnet. Hun er pensjonist og vil være tilstede mesteparten av tida.

- Jeg ser det som optimalt og både kunne omgås barnebarn og samtidig være en hjelpende hånd, sier Brannvoll.

Alle tre vil melde flytting og bosette seg på Kvamsfjellet. Skjønhaug og Brannvoll vil leie ei hytte i nærheten av hotellet, og melder permanent adresseforandring til Kvam.

Begge har god erfaring fra både hotellbransjen og salg- og kundebehandling. Skjønhaug har jobba på Scandic hotels, og skal studere reiselivsledelse på Lillehammer. Brannvoll kommer fra jobb i Oslo Seafood Center, der han har hatt ansvaret for kundeoppfølging og jobba med sjømat.

Bassengområdet er allerede under oppussing, og er sammen med nye garderober noe av det første som skal ferdigstilles. Foto: Privat

Store planer

Nå går de nye driverne løs på jobben med entusiasme og store planer om utbedringer.

- Det er planer om å få på plass flere fasiliteter på hotellet de neste to årene, blant annet SPA, klatrevegg, avdeling med lekeland for barn, nytt trimrom, konferanseavdeling og bryllupssuite og oppgradering av restauranten, forteller de.

Førsteprioritet for sesongåpning 1. juni er å få ferdigstilt totalrenovering av garderober og gi svømmehallen et solid løft. Fellesarealene skal også oppgraderes.

Et tett team

Som ansatt skal Jens Petter Horni fortsette å jobbe sammen med de nye driverne. Han mener det er svært positivt for hotellet å få disse på plass.

- Jeg er svært positiv til nye drivere som er fulle av mot og begeistring for et hotell med ny giv. Nå blir vi en gjeng på samme alder som kommer til å jobbe i et tett team, sier han.

Horni mener de sammen har bred kunnskap og erfaring som kommer Rondablikk til gode.

- Vi kommer til å gi alt for å få hotellet til å skinne. Dette blir ei spennende periode jeg ser lyst på, sier han.