Fra startnummer sju kjørte Jansrud fra Vinstra et knallsterkt renn i Lake Louis søndag kveld, norsk tid. Og sjøl om nordmannen måtte stå lenge i målområdet å se konkurrentene kjempe om å ta tida, var det ingen grunn til å frykte. En etter en kom de i mål, godt bak ledertida.

Rå i øverste del

I øverste halvdel av løypa kjørte Jansrud suverent best. Nedover økte han jevnt og trutt til lederen Hannes Reichelt. På det meste var ledelsen oppe i 0,85 sekund. I nederste delen begynte det å røyne på for Jansrud, som tapte tid til Reichelt. I mål var han likevel solide 0,32 sekund foran.

Nærmest i å kunne tukte de to i tet, var en annen nordmann, Aleksander Aamodt Kilde, som kjørte inn til tredje beste tid, 0,41 sekund bak Jansrud.

Aksel Lund Svindal, som tok tredjeplassen i lørdagens utforrenn, fikk ikke helt fullklaff i Super-G. Han passerte målstreken på fjerdeplass, 0,52 bak lagkompisen Jansrud.

Litt å gå på

Jansrud sjøl var bare delvis fornøyd med rennet.

- Jeg er veldig godt fornøyd med å lede. Jeg er fornøyd med kjøringa på toppen, og sånn mellomfornøyd med resten, sa han til NRK etter rennet.

Jansrud mener han har litt å gå på før han når toppformen.

- Jeg mangler litt trygghet ennå. Jeg kjørte helt greit og gjorde ingen feil, men en ser at Kilde tok mye på meg, der jeg var litt mer forsiktig, la han til.

Sjøl om vinstragutten mener han har litt å gå på, holdt det altså likevel til å ta førsteplassen i sesongåpninga i Super-G. Dette var Jansruds 20. verdenscupseier.