Det starta relativt bra for hjemmelaget, som tok i mot et av topplagene i 5. divisjon i Kåja idrettspark lørdag. Fron var på høgde med Reinsvoll de første ti minuttene, men deretter ble det tungt, mot et lag som var både hurtigere og sterkere enn det unge laget til Fron.

Etter 14 minutter fikk gjestene inn sin første scoring, etter at de kom på gjennombrudd på kant, og fikk slått innlegg mot bakre stolpe der en Reinsvoll-spiller sto alene og kunne sette ballen i mål.

Rakner ut over omgangen

Og hadde det ikke vært for en god keeper i Magne Nedrebø, hadde det sett ganske stygt ut allerede etter første havdel. Nedrebø varta opp med mange gode redninger, og holdt slik hjemmelaget inne i kampen.

Trener Jon Terje Bjørke prøvde å legge om formasjonen til 4-4-2 ut i omgangen, samtidig med et par bytter. Men Reinsvoll hadde likevel et overtak, og vertene skal være glade for at det ble med en scoring i første halvdel av kampen.

Fron kom litt bedre i gang etter hvilen og etter 10 minutter fikk Adam Cwesiuk fyrt av et skudd som trefte tverrligger. Likevel, det var Reinsvoll som var det dominerende laget, og bare tre minutter etter setter gjestene inn sin andre scoring.

Keeper Nedrebø gjør også en god kamp i de neste 45, og varter blant annet opp med en dobbel benparade. Men fra 16 minutter ut i omgangen, rakner det helt for Fron. Reinsvoll putter på fem mål til, før dommeren blåser av kampen.

Rett for signalet går, får Ivar Nyhus skrudd inn et mål direkte fra corner, slik at kampen ender med tap, 1-7.

Neste kamp for Fron er borte mot Dombås 21. mai.