De legger seg neppe under juletreet, men Highasakite ønsker gjerne å komme hjem i stua til en av deres fans.

Gruppa har dratt i gang en konkurranse der premien er en ekslusiv og intim konsertopplevelse. Et av bandmedlemmene i Highasakite er Øystein Skar fra Vinstra.

- Vi hadde lyst til å gjøre noe litt utradisjonelt og syntes dette var en kul greie. Det er hyggelig å gjøre noe for fansen og noe som kan engasjere, sier Skar til Dølen.

Nytt album

For å være med i konkurransen om egen konsert, må en laste opp en favorittliste av låter fra albumet Silent treatment på Spotify.

- Det er helt åpent for hvem og hvor vi skal spille. Det kan være hjemme hos noen, men også på jobb. Uansett blir dette intimt, og også en utradisjonell setting for oss, sier Skar, som forøvrig jobber med et nytt Highasakite-album.

- Vi har kommet langt i arbeidet. Jeg føler dette blir et bedre album. Selvsagt tar vi med oss det vi har gjort tidligere, men dette blir også et steg videre, sier han. Albumet vil komme i løpet av våren.

I november skal Highasakite ut på turné i England med bandet Of Monsters and Men, der flere av konsertene allerede er utsolgt.