Det var spiss Sofie Stenseng Sanden som satte inn Fron sitt ledermål nesten før kampen hadde kommet ordentlig i gang. Og denne ledelsen klarte vertene også å holde på, til tross for at kampen mot laget fra Nordre Trysil/Fart 3 var relativt jevnspilt.

Likevel hadde hjemmelaget et bra tak på det, sjøl om det ikke ble skapt de store mulighetene framfor mål - ingen av vegene. Anne Lena Vaterland hadde et farlig skudd, som snek seg rett over tverrligger.

Bra tempo etter pause

I andre enden varta keeper for Fron, Karina From Rundtom opp med en kjemperedning. Derfor sto det 1-0 til pause.

På sidelinja sto en ganske fornøyd trener Jan Petter Eide.

- Praten blir nok adskillig bedre nå enn den har vært. Det har vært bra innsats nå, slo han fast rett før pause. For sesongen har åpna litt trått for jentene, som sto med kun ett poeng på de fire første kampene, før lørdagens oppgjør i Kåja.

Og det så ut til at vertene hadde brukt pausa godt. Fron starta andre halvdel i et bra tempo, og med flere gode angrep mot bortelagets mål.

Etter 58 minutter sendte Hanne Torgersen et langskudd som gikk i tverrligger, og Fron hadde flere sjanser i denne perioden til å øke ledelsen.

I stedet kom gjestene litt tilbake i kampen, og keeper From Rundtom redda et hardt skudd med en benparade da 66 minutter av kampen var spilt.

Fron hadde likevel et godt tak på gjestene utover i andre halvdel, og dermed holdt ledelsen fra andre minutt i kampen helt inn til seier.

Fron spiller sin neste kamp mot Storhamar i Kåja 22. mai.