Det ble spilt på nierbane ettersom Ringebu-Fåvang (R/F) kun hadde ni spillere i stallen. Kvam/Heidal (K/H) dominerte fullstendig i førsteomgang, men i andreomgang hang R/F bedre med.

Tok ikke til seg drikke

K/H tok sikkert ledelsen allerede etter fem minutters spill ved Simen Andresen, men etter det gikk det helt til det 23 minutt før det ble nok et mål - da et sjølmål etter rot i R/F-forsvaret. Etter en halvtimes spill økte Robert Lien til 3-0, og det uten at R/F hadde produsert en eneste målsjanse. Dommeren la også inn en drikkepause for spillerne i den stekende sola, men halvparten av R/F-spillerne var i Ramadan-modus, og tok ikke til seg drikke. Rett etter drikkepausen økte Aksel Lien K/H-ledelsen til 4-0. Og rett før pause noterte vi oss også for den første R/F-sjansen.

- Når halve laget ikke tar drikke i denne varmen, så er vi egentlig overrasket over at de henger med såpass som de gjør, uttalte støtteapparat rundt G16-laget til R/F.

Lit hete i toppen

Sola gikk ned i starten av andreomgang og R/F-spillerne hang mye bedre med. Et kvarter ute i omgangen reduserte R/F-spilleren Max-Lunde til 4-1, og R/F hadde også tilløp til et par gode sjanser rett etterpå. Men så etter en halvtimes spill smalt ballen i krysset bak R/F-keeperen etter et langskudd fra heidølen Semon Langrusten - en perle av et mål, og dermed 5-1. De siste fem minuttene av kampen ble mer eller mindre envegskjøring mot R/F-målet, og K/H satte ytterligere tre baller i målet til R/F-keeperen. To mål av Kristoffer Myromslien og ett mål ved Aksel Lien. Rundt 50 tilskuere så en kamp med mange mål og med spillere ute på banen som innimellom ble litt hete i toppen - dommeren ga fire gule kort.