Men seieren satt langt inne. Allerede ett minutt etter kamstart scoret Otta, og det gjestende laget var også det førende lag gjennom hele førsteomgangen.

Kjempet og var pasningssikre

Otta spillerne klarte å styre kampen gjennom første omgang ved at de kjempet litt ekstra, og ved at de var mer pasningsglade og pasningssikre enn Fron-spillerne. I motsetning til Fron, så evnet Ottas midtbanespillere å jobbe tilbake og ta ansvar også i forsvar. Otta var flere ganger på veg gjennom forsvaret til Fron, men to solide Fron-spillere i midtforsvaret stoppet det meste. Det var også midstopper Iver Stubberud som gikk opp og utlignet for Fron etter et hjørnespark. Men rett før pause var Otta nok en gang frampå og sørget for fullt fortjent 2-1 til gjestene ved pause.

Et annet lag

Fron-spillerne var av en annen kaliber i andre omgang. De kjempet mer og traff bedre med pasningspillet når de gikk i angrep. Flere angrep ble rullet opp og mange sjanser ble skapt, men i de fleste avslutninger gikk ballen høyt over mål etter flerfoldige "ryggsekkskudd". Fron-spissen David Stormo var en stadig trussel foran Ottas mål. To ganger lyktes han med gjennomløpninger og fastsatte sluttresultatet til Fron-seier 3-2. Rundt 60 tilskuere så kampen i litt sur og sterk nordavind. Lom er Frons neste motstander - på bortebane.