Slik var det også under fredagskveldens kamp i 6. divisjon. Fra høstrunden av er Fron påmeldt med sitt andrelag i 6.divisjon, og det ble et meget sjanserikt lokaloppgjør - først og fremst en kamp om prestisjen.

Sjanse på sjanse

Kort sagt så hadde kampen det meste: det smalt i stanga, i tverrrliggeren, ballen rullet og spratt på streken, det var redning på streken, og "you name it"! Vi rakk knapt å benke oss ned før Fron var i gjennom alene med keeper, men det ville seg ikke. Rett etterpå var Kvam alene med keeper, men også der parerte Frons keeper Ola Støve på en solid måte. Gjentatte ganger kunne vi notere opplagte målsjanser utover i første omgang der begge lags spisser kom alene med keeper uten å skåre. Keeperne på begge lag gjorde en god kamp, men samtidig sto begge lags spisser for et sjansesløseri av en annen verden. Når det er sagt, så hører det med til kampbildet at det var Kvam som hadde de aller fleste og største sjansene. Kvams dominerende spiss, Justesse Gabrielsen, ristet oppgitt på hodet over ikke å ha puttet ballen i nota når lagene gikk målløse til pause.

Andre omgang likeså

Utrolig nok fortsatte sjansesløseriet utover i andreomgang. Hele kvamslaget og de rundt 70 tilskuerne ropte MÅL da ballen smalt i tverrliggeren og spratt ned på steken og ut igjen bak ryggen på Fron-keeper Ola Støve, men mål ? - deler av ballen var nok innenfor, men ikke hele. Det var som Geoff Hurst sitt skudd for England mot Vest-Tyskland under ekstraomgangene under VM i 1966 - kan diskuteres! Mot spillets gang var det Fron som skulle gå i ledelsen litt over midtveis i andreomgang. Sondre Moshagen smalt til fra rundt 20 meter og ballen smatt mellom hanskene til Kvams ellers solide keeper, Erland Lien. Men Kvam ga seg ikke, og til slutt lykkes Justesse med å nærmest "rusle" ballen i mål etter et innlegg fra kanten, og dermed 1-1. Fron hadde fem minutter før kampslutt en voldsom sjanse etter klabb og babb foran Kvams mål der ballen to ganger ble reddet på steken, men keeperen fikk til slutt tak i ballen. Begge lag skåret hvert sitt mål helt på tampen av kampen, men begge ble annulert av dommeren. Dermed ebbet den meget underholdende kampen ut med uavgjort, og ingen avgjørelse om hvem som har det beste fotballlaget i Fron. Kampen om prestisjen lever videree. Den får begge lags G16-spillere avgjøre når de møtes til dyst på Kvam stadion den 13. september. Da blir det nok folksomt og livat på Kvam stadion.